vrijdag, mei 02, 2008

Best niet lezen op uw nuchtere maag....

Wie mij een wat kent, weet dat ik niet echt technisch onderlegd ben. En dan blijf ik nog vriendelijk voor mezelf. Maar één van mijn lievelingsspreekwoorden luidt "in het land van de blinden is éénoog koning". En doordat ik begin deze week op een namiddag helemaal alleen op het werk was, was ik meteen ook gepromoveerd tot ict-verantwoordelijke. Naast big chief, secretaresse, salesmanager en beheerder van de zwarte kas.

Die middag was ik bezig het defecte toetsenbord van een collega te vervangen toen ik het omdraaide om eens te kijken of er nog batterijen in zaten. Ja, de collega typt op een draadloos toetsenbord. Ik daarentegen doe het nog met snoer. Soit, dat omdraaien had ik precies beter niet gedaan. Een ware lawine van klein gevaarlijk afval dwarrelde op het bureau neer. Ik herkende restanten van een martino en een broodje tonijn, een tros dode huidcellen, snel wegkruipende levende huidcellen, een half uitgerukte wenkbrauw met intacte wortelkanaaltjes, een afgescheurd stuk teennagel, aaneengeklitte pellekes, een beschimmeld en reeds half verteerd brok vitabis, 5 neuskeutels en 1 bolletje oorsmeer. Dat laatste was er eigenlijk wel teveel aan. En mijn 3 boterhammen met kaas en royco-minute-soup gutsten over het toetsenbord. Als het nog niet kapot was daarnet, dan nu wel zeker.

En, wie durft de uitdaging aan? Wie is mans of vrouws genoeg om nu, direct, toute de suite zijn of haar toetsenbord om te keren en uitgebreid de inhoud te analyseren.
I dare you! En ge moet geen excuses zoeken. Ik weet dat er nu een exemplaar vlak voor u staat.

Uw maaginhoud en zure oprispingen mag u in de comment kwijt!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Net mijn toetsenbord omgedraaid. Wat valt er vantussen de toetsen?
Een beetje stof.
Proper meiske zenne ikke.
Of zou het komen doordat het een splinternieuw klavier is? Kan ook.

Elsje zei

Haha, niets (ik keer het wekelijks om). Ik las pas trouwens dat de toetsenborden van vrouwen iha meer troep bevatten dan die van mannen. Doordat ze meer achter hun bureau schijnen te snoepen, zich opmaken, meer frutsels hebben etc. Ik zou het niet weten (al doe ik al die dingen natuurlijk wel, ik ben immers een vrouw ;-))

Anoniem zei

ook hier niets meer dan een beetje stof. geen oorvetbollen.