vrijdag, februari 08, 2008

J'aime j'aime Durbuy!

Durbuy. Een leuk stadje in de Ardennen. Heb er al eens rondgelopen. Maar nog nooit overnacht. En gelukkig maar. Want in de krant las ik dat het parket een hotelhouder uit Durbuy heeft aangehouden die stiekem het gestoei van zijn hotelklanten filmde. Voor wie al wat ongemakkelijker op zijn stoel begint te draaien: het was in hotel "Le Vieux Pont" in Barvaux. De man kon worden ontmaskerd na een anonieme tip. De politie vond een camera die verstopt zat achter een spiegel. De man verklaarde dat hij het gestoei van de koppeltjes had opgenomen voor zijn persoonlijk plezier. Dus voor wie nu ongelooflijk zit te zweten en lijkbleek ziet: hoogstwaarschijnlijk circuleert u niet op youtube of één of ander pornokanaal.

Wat hebben we nu geleerd?
1. Als u overnacht in een hotelkamer inspecteert u best eerst heel grondig de kamer. Vooral spiegels en schilderijen lijken mij een nader onderzoek waard!
2. Vrij nooit met het licht aan! Het lijkt me onwaarschijnlijk dat de man een infraroodcamera gebruikte.
3. Koester een gezonde achterdocht als de hoteluitbater zegt dat u zonder meerkost van de "speciale" bruidssuite kan gebruikmaken.
4. Vrij nooit met kousen aan, scheer uw rughaar, gedraag u als een tijger of krolse kat. Mocht u toch de camera niet gevonden hebben, dan beter goed in beeld komen me dunkt?

Tot slot vraag ik mij al de hele tijd af van waar die anonieme tip dan komt?

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Van een medewerker?
Die gefrustreerd geraakte omdat hij de filmpjes niet te zien kreeg?

Anoniem zei

Mercikes voor de tips. Idd straffe kost.

Anoniem zei

Zijn vrouw, zijn vrouw.

Anoniem zei

Ik vraag me ook wel af hoe die dat dan zgz. te weten kwamen als hij die alleen opnam voor eigen plezier ... schizofreen misschien?

Anoniem zei

Doet me denken aan een scene uit desperate housewives...syho

Elsje zei

Pure Fawlty Towers. Ergo: Manuel versprak zich! Sybil is nu erg boos. Domme Basil, moet-ie ook maar niet de gasten begluren!

Anoniem zei

haha-een hotelganger die de speciale bruidssuite had gekregen, achterdochtig was geworden, en de spiegels onderzocht? (waarschijnlijk had hij ook zijn rughaar niet geschoren, en wou hij dus liever niet gefilmd worden).

Anoniem zei

Ha, dit is pas echte 'kandit'-camera.

Unknown zei

Gelukkig logeerden wij in "Le Nouveau Pont".