donderdag, april 20, 2006

Afscheid van een vriend

Er is een tijd van komen en gaan.
En nu was de tijd gekomen voor de dikke puls en winterkousen om naar zolder te gaan om plaats te maken voor de korte broeken. Volgens mijn zus moeten alle kleren die je de afgelopen twee jaar niet hebt aangedaan zonder pardon in de zak voor kleren, of nog erger: gerecycleerd als vod. Ik kan dat dus niet hé.
Dit jaar echt wel mijn best gedaan: dag zwarte velouren broek (blijkbaar al enkele decennia uit de mode), dag vormeloze grijze fleece-pull (die mijn kippeborst zo goed cammoufleerde), dag grijs hemd (formerly know as black shirt)…
Ik zag het wel niet zitten om afscheid te nemen van mijn goede vriend Robert Smith. Mijn T-shirt van The Cure is zoveel meer dan een kledingstuk! Het was mijn ‘statement’ als jonge gast! Ik kan nu toch moeilijk met mijn statement de kattenbak uitkuisen?
Uiteindelijk heeft de T-shirt een plek gevonden in mijn ‘memorybox’. Dat is een grote gele doos met allemaal jeugdsouvenirs. Daar ligt hij goed tussen mijn schoolrapporten en brevet van 25meter zwemmen.

1 reacties:

Op vrijdag, 21 april, 2006 , Blogger trientje zei...

Ik stel me de vraag: hoe groot is uw memorybox? Ik heb anders nog wat cassettes gevonden met uw befaamde radioprogramma's op. Geef ik ze eens mee? Wat betreft de vodden: indien Walter nog niet wegloopt met een oude T-shirt,...is dit nog niet zo erg. Bij ons liep Bruce eens met een oude onderbroek op zijn kop; mooi zicht. Gelukkig heb ik het vlug gezien zodat ik de enige getuige hiervan was. Groetjes, K

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage