woensdag, april 19, 2006

Trekken met Michiel


Op het werk hebben we een digitaal fototoestel: de canon powershot A620. Vooral voor close-ups kan je hier heel leuke dingen mee doen. Hiernaast een foto de lokken van Griet.
Wij hebben thuis (nog) geen digitaal toestel, maar ik vrees dat ik verkocht ben. De toestellen zijn de laatste maanden trouwens al ferm in prijs gezakt.
Meteen een eerste uitdaging als beginnend fotograaf. Op de website http://www.thuisindestad.be/ loopt een fotowedstrijd (voor de 13 centrumsteden). De winnaars krijgen een workshop ‘foto’s trekken met Michiel Hendryckx’. De wedstrijd loopt van 18 april tot 18 juni 2006.

1 opmerking:

Anoniem zei

O Jee. Bezoekers van het adres in Oalst, weest gewaarschuwd. Nergens zult gij nog veilig zijn voor de alziende, inzomende en nu blijkbaar ook digitaal ingestelde lens van Pierre Du Coin, Primus inter pares in kringen van paparazzi.

Zelfs de haarwortels van zijn vriendin zijn hun recht op rust, anonimiteit en integriteit reeds schandelijk ontnomen.

Pierre. Vooraleer gij brokken maakt! Vergewis u van art. 10 van de Auteurswet dat bepaalt dat geen beeltenis van een persoon mag publiek gemaakt of gereprocudeerd worden zonder zijn toestemming.

Weest er u van bewust dat overtreding van de auteursrechtelijke bepalingen, behoudens aanleiding kan geven tot een aanslag op uw vermogen middels schadeclaims allerhande, ook strafrechtelijk beteugeld wordt.

Laat uw nieuwe passie er niet de oorzaak van zijn dat uw bloedje haar papa achter de tralies moet bezoeken teneinde haar paaseitjes in ontvangst te mogen nemen.