dinsdag, augustus 05, 2008

stuksken kaas iemand?

Mijn linkenlijst. Toen ik pas begon met bloggen grasduinde ik ongeneerd in de linkenlijst van anderen op zoek naar nieuw materiaal. Althans dat was toch zo pakweg anderhalf jaar geleden. Sindsdien is de tijd wat blijven stilstaan. Sommige links werden toch wel heel erg belegen. Hier en daar begon zelfs wat schimmel te groeien. Om nog maar te zwijgen van penetrante kaas- en ammoniakgeur.

Niet dat het mijn fout was. U moet maar niet om de haverklap switchen tussen blogger en wordpress of er na een paar maand de brui aan geven. En die van blogger zouden het toevoegen van links ook wat gemakkelijker mogen maken voor mij.

Maar geen nood. Ik ben zonet eens door mijn kaaswinkel geweest en heb nog eens in ieder stuk gebeten. De behaarde en groen uitgeslagen exemplaren heb ik eruit gekieperd en vervangen door nieuwe stukskes malse kaas en zelfs enkele karaktervolle blauw geaderde kazen.

Het spreekt voor zich dat mocht u als trouwe lezer plots de link naar uw blog niet meer terugvinden, dat dit uitsluitend te wijten is aan technische problemen bij blogger en niet omdat uw blog slechte kaas is. Voor diegenen die plots hun blog zien verschijnen in mijn linkenlijst, verwacht ik teruglinkliefde en mininum één keer per maand een post op uw blog waarin u schrijft te moeten lachen met een geniale post van du coin (met link). Zoniet... slechte kaas!

12 opmerkingen:

elke zei

Hoera!
En nu zorgen dat je zelf minstens één keer per maand schrijft, nietwaar. Maar ge bent goed bezig.

Anoniem zei

Du Coin is geniaal. Bovendien ben ik alhier een jonge kaas. Juij!

Elsje zei

is goed jochie ;-)
Elsje, vereerd

Anoniem zei

Goei keuze Pierreke, goei keuze. Ge hebt smaak. Echt.

Anoniem zei

Uw kaas is geruime poos lekker.
De onze pogen we ook zo te krijgen.

Kom gerust eens proeven

Anoniem zei

Ik weet niet meer van wiens kaasschotel ik deze link heb meegesnoept (het is kwamkwammertijd en dus ben ik nogal veel aan het rondspoken in de blogrolletjes van anderen), maar ik heb intussen een eigen stuk aangeschaft en bij mij op de kaasplank gelegd.

E zei

Ha, oef, geen kaas voor mij :-) Goed zo, dan moet ik ook geen kaas teruggeven. Muha!

Dat doet me er overigens aan denken dat ik ook eens door mijn eigen kaaswinkel moet. Dringend. Dank! :-)

Heidi zei

half belegen of half jonge kaas, kies zelf maar... ;-)

Heidi zei

Ben ik elk geval blij dat ik er nog tussen sta... oef!

Anoniem zei

Je treft het.
Ik heb sinds gisteren een blogrol.

Ik maak er snel werk van.

*schrik*schrik*

Anoniem zei

Deze nieuwe kaas heeft al veel langer een linkske naar dit geniale blog en is blij dat de liefde nu beantwoord werd. t werd tijd ;-)

Anoniem zei

Deze nieuwe kaas heeft al veel langer een linkske naar dit geniale blog en is blij dat de liefde nu beantwoord werd. t werd tijd ;-)