vrijdag, september 12, 2008

waar was u toen u dit hoorde?

Er zijn zo van die liedjes waarvan ik me nog altijd haarscherp het moment kan herinneren dat ik het voor de eerste keer hoorde. L'ombelico del mondo van Jovanotti is zo één van die liedjes. Het was rond een uur of twee in de twieoo in Gent. Ik had net goed staan dansen en wou een pintje halen toen plots het fluitje weerklonk met de opzwepende slagen... Probeer dan maar eens te blijven staan!

4 opmerkingen:

Linn zei

Ik heb geen idee waar en wanneer ik dit nummer voor het eerst hoorde. Zit de sfeer van den Twieoo en zo er ook niet voor iets tussen dat je je dat nog herinnert of vind je dat gewoon sowieso een geniaal nummer?

Ik herinner mij nog het moment waarop ik Unfinished Sympathy van Massive Attack voor het eerst hoorde. Al bij de eerste luisterbeurt wist ik dat dat een van mijn favoriete nummers ooit zou worden.

Anoniem zei

Hm, efkes denken..........................................................................................................................................................................Nope, ik kom er nie op, weet echt niet waar ik was toen ik dat nummer voor 't eerst hoorde.

Mevrouw du coin, oewist? Ik denk dat uwe vent hier wa onrustig wordt. Hij graaft in zijn verleden terwijl zijn toekomst eraan komt.

artspotter zei

Misschien niet meteen een muziekje voor de 'verloskamer'...

Greet zei

Ik herinner mij nog waar ik het allemaal gehoord heb (op een trouw, op een feesje, in een winkelstraat, op nog een feesje, ...) maar de allereerste keer herinner ik mij niet meer. Maar het moet op kot achter mijn Mac geweest zijn, toen iemand het mij doorstuurde.