dinsdag, september 02, 2008

mister sugga

Gisteravond begon het vierde seizoen van LOST op VT4. Al last. Ik heb mij in de zetel geïnstalleerd met een pot roze Saroma. U weet wel. Zo van dat roze poeder waar je een halve liter melk bij doet, mixen en effe in de frigo. Meer moet dat niet zijn.

15 opmerkingen:

Anoniem zei

hebt ge dat helemaal opgegeten en zoja, hoe is het nu met uw maag?

pierre du coin zei

De maag kon er wel goed tegen. Maar twee superspannende afleveringen van lost gecombineerd met een suikerbom zorgden wel voor een adrenalineshot.

Anoniem zei

Euh? Ik ken dat niet, dat spul om in de microgolf te zetten. Maar wil ik het eigenlijk wel weten? Straks heb ik er weer een verslaving bij ;)

freaq zei

Kan iemand Alcyon het verschil uitleggen tussen een frigo en een microgolf? Kwestie dat die mens zijn bokes morgenochtend niet opnieuw in de frigo te ontdooien legt ;-)

En PDC, het geeft me een goed gevoel die passie met je te delen. Ik ga altijd consequent voor de chocoladeversie, maar toch: wij zijn Saromamannen, hé, Pierre.

elke zei

Saroma begot. In geen jaren meer gegeten.
Hier is de caramelversie de favoriet. Ik zou wel eens een pakske gaan halen vanavond.

Anoniem zei

Oja, van da koudepuddingpoeder in van die kleine kartonnen dozekes, en ge ziet na het opstijven van het geklopte poeder + melk dan zo een laagske fijne luchtbelletjes ervanbovenop...yummy indeed!
Maar 't Ging over Lost, dacht ik, en hoe goed ge dat vindt. Coole serie. Ik ga mij de DVD's allemaal aanschaffen en er een marathon van maken. Ook yumm. Eerst en week congé vragen.

Anoniem zei

@alcyon: een frigo is een koelkast. Om af te koelen. Een microgolf is een magnetron. Om op te warmen. De Saroma moet in de frigo, de bokes moeten ontdooien in de magnetron. And that's how we prepare food :)

Anoniem zei

How shit, dikke kemel geschoten precies :-) Dàààrom waren mijn bokes deze middag zo koud ;-)

Beetje verstrooid... Zat met pottekes Haägen Dasz in mijn kop. En die moeten zeker niet in de microgolf. Koude puddingpoeder dus. Hmm.

Anoniem zei

shhhttt, niet over saroma praten, liefje heeft er een paar maand geleden een verslaving aan gehad, hij was content dat hij iets anders kon maken dan pudding :-)

Elsje zei

O jakkes, Saroma, dat vind ik echt goor. als je er een hap van neemt springt niet alleen direct het glazuur van je tanden, maar daarna proef je een soort... meel... onaangemaakt behangplakselachtig iets. yuk. Mijn ex vond het heerlijk, vooral in chocoladesmaak. Misschien speelt dat wel mee in de afkeer die ik ervan heb ;-)

He, Elke: eindelijk iets waarin we niet op elkaar lijken! Hoera :-)

Anoniem zei

Mmmm pudding *kwijlt*

Heidi zei

"Tevreden mannen", een uitzonderlijk goed deze dagen... ;-)

Anoniem zei

Hmmm, jaren geleden was Saroma mijn partner tijdens de lange bergritten in de Tour de France. Tenzij is boontjes zat te toppen of kersen te ontpitten om mijn moeder gewillig te zijn.

Anoniem zei

Omdat Alcyon Haägen Dazs (zo geschreven!) vermeldt : ik ben er al enige tijd op overgeschakeld maar alleen bij een heel goed filmpje, en als het vrouwtje er ook zin in heeft, anders zou het nogal duur uitkomen. Favoriete smaak Banofee.

Anoniem zei

Aha! te vroeg gereageerd op Suga 2...(dat zal me leren de chronologische volgorde op dit blog niet te respecteren)...Ik verkies LOST met chocomousse, heb trouwens al alle beschikbare Lost-afleveringen gezien (een vriend had ze gedownload ahem)-seizoen 3 is spannend en leuker dan seizoen 2!