donderdag, april 27, 2006

verdubbel uw spaargeld

Hoe is het met uw aandelen? De mijne boeren goed. Ik heb een portefeuille van 100.000 euro. De beurs is wat wisselvallig de laatste weken maar ik heb toch zo’n 0,44% winst gemaakt de laatste 2 weken. Niet slecht toch. Wie wat beleggingsadvies wil of mij zijn/haar spaarcenten wil toevertrouwen: geen probleem.
Voor alle duidelijkheid: mijn 100.000 euro betreffen weldegelijk een virtuele portefeuille van het spel http://beleggerscompetitie.cash.be. Met virtueel geld is het al veel makkelijker om de grote jan uit te hangen.
Veel tactiek moet je niet zoeken achter mijn aandelenkeuze.
* Als trouw Duvel drinker kunnen een stapeltje aandelen van DuvelMoortgat niet ontbreken maar blijkbaar drink ik toch wat te weinig.
* Het openen van een factuur van Electrabel gaat bij ons thuis steeds gepaard met de nodige krachttermen. De big chiefs bij Electrabel of Suez worden misschien stinkend rijk maar dan toch niet de kleine aandeelhouder.
* De lotto-wielerploeg bakt er dit jaar niets van en krijgt volgens mij massaal anti-depressiva voorgeschreven van sponsor Omega Pharma want dat aandeel doet het dan weer heel goed.
U ziet dat ik niet over 1 nacht ijs ben gegaan om mijn aandelen te kiezen…
Ik sta rond plaats 8000 op 21.000 deelnemers. Als u dit een puike prestatie vindt kan u nog steeds uw spaarcenten aan mij toevertrouwen. Met echt geld is volgens mij nog leuker…

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik dacht al : wat voor ne rijke stinker is dat hier. Beetje komen zeggen dat hij met 4.000.000 aan aandelen in zijn kluis zit!

Niet dus ... :-)

pierre du coin zei

Ik leef wel op hoop: ik doe mee met die wedstrijd van De Morgen (de geluksvogel) ;-)