woensdag, juni 27, 2007

Een kleine regeringsmedeling zou worden gesmaakt...

Hé Didier-m'as-tu-vu-Reynders, zijde gij niets vergeten? Is het niet bijna tijd om ons te informateren dat de belastingsbrieven pas eind augustus moeten binnen zijn?
Ik begin lichtjes zenuwachtig te worden...

14 opmerkingen:

Anoniem zei

weet Pierre iets wat wij niet weten?

Anoniem zei

Ik zou er niet op hopen moest ik u zijn. De belastingbrieven zijn dit jaar allemaal op tijd verzonden dus normaal komt er geen verlenging van de termijn. 4 juli is de deadline ;)

Anoniem zei

ja tis waar pierre, oezitanau ?
ik had ook gedacht, "tzal wel weer met verleningen zijn". maar nee dus. en oe zit dat met de ziekenfondsbijdrage ? waar in welk vak mag ik welk bedrag invullen ?

en by the way, waarom moeten wij eigenlijk nog een belastingsbrief invullen ? de staat weet beter wat ik verdien dan dat ik het zelf weet ! (als je via tax on web je belastingsbrief invult wordt naar horen zeggen, alles automatisch ingevult) of is da enkel nog een controle voor beide partijen...?

denk daar maar eens over na !

Filip zei

Er zal inderdaad geen uitstel gegeven worden, denk ik. Maar je moogt altijd bij ons boekhouders komen voor uw belastingen. Uitstel tot 31 oktober voor ons. Ge moet natuurlijk wel ons pré mee financieren, maar dat is maar een kleintje hé.

Elsje zei

In zweden hebben ze een mooi systeem: daar doet de belastingdienst je een voorstel over het door jou te betalen bedrag en je hoeft het alleen maar te controleren (of niet), te ondertekenen en terug te sturen! Wég eindeloze avonden met loonstrookjes, bonnetjes en belastinggidsen. Heerlijk!

Sandrissimo zei

Klad is al ingevuld, moet het nog overnemen op de "echte" brief. Ik moet er dus wel 3 invullen hé! De mijne en die van mijn twee kinderen. Want kinderen waar alimentatie voor betaald worden, moeten ook een belastingsbrief invullen...

pierre du coin zei

@ super4004: uw ziekenfondsbijdrage is rubriek 1257! Tax on web is voor sissies. Dat is gelijk u electrisch scheren. Denk daar maar eens over na
@ filip: amaai, dat werkt al met boekhouders (meervoud)! Ik doe dat hier helemaal alleen en ik gebruik de simulator van DVV
@ elsje: ik zou dat niet vertrouwen en toch narekenen...
@sandrissimo: dat begint inderdaad ingewikkeld te worden, bij mij valt het uiteindelijk nog wel mee.

Anoniem zei

@super4004: ziekenfondsbijdrage code 1257: 5 euro :p

Anoniem zei

Godvermiljaardemerdenondedju ! Bedankt om mij er aan te herinneren hé, ik was dat compleet vergeten ! Zondag doen !

Rimbaloe zei

Shit, dat wordt dit weekend weer paniekerig al die papieren bij elkaar zoeken die overal in huis verspreid liggen...

Anoniem zei

Rustig blijven. Enkel duimen dat de postbodes nog even in staking gaan én Didier beslist om de dierbare burgers van het land nog een maand uitstel te geven!

CR zei

Straks eens aan beginnen se :)

Unknown zei

Kga nu toch ook maar eens beginnen sé, ne mens geraakt da toch te goed gewoon die termijnverlengingen ...

pierre du coin zei

Ik heb de mijnen dinsdagmiddag op de bus gedaan. Anderhalve dag voor de limiet verstrijkt! 't is eens wat anders dan om 23u59 op de vervaldag hem nog in de bus te duwen.