maandag, juni 18, 2007

Zo stoned als een garnaal

Ik heb die uitdrukking nooit begrepen. Wat is in godsnaam de link tussen een garnaal en hallucinerende middelen? ’t Is eigenlijk vrij eenvoudig en wetenschappelijk onderbouwd en al.

De universiteiten van Antwerpen en Luik starten een groot onderzoek naar het cocaïnegebruik van de Belg. Ze gaan hiervoor op verschillende plaatsen stalen nemen uit rivieren en waterzuiveringsinstallaties. Ze gaan meer bepaald op zoek naar benzoylecgonine, een menselijk afbraakproduct van cocaïne. Eerder waren er gelijkaardige onderzoeken in de Po in Italië en de Thames in Groot-Brittannië.

Als ik nu een paling eet die gedurende ettelijke maanden rondzwom in onze binnenwateren, kan ik dan ook een positieve dopingplas afleveren? Als de heren professoren dit aub even snel willen bevestigen. De renners wachten op een attestje.

8 opmerkingen:

Elsbabbel zei

Pierre, je kan uw onderzoek ook nog steeds eens verplaatsen voor een dag of twee naar één of ander festival.
Keuze genoeg dezer dagen ! Wat dààr in de lucht hangt en vervolgens zijn weg vindt via uw longen naar uw fijnste haarvaatjes...man, man, man

Sandrissimo zei

Moet het dan "zo stoned als een paling" zijn?

buddha zei

Super! Ik vrees dat de resultaten nogal wat zullen geven.

Achtereen kan je van de kraan drinken en ....

Anoniem zei

die renners moeten zich geen illusie maken: dergelijke excuses gelooft toch niemand?

Anoniem zei

en wat met:

zo weg als een ei?
zo mottig als een krab?

Anoniem zei

geen idee of de helden van de stilte nog bestaan of niet, mss zweven ze ergens tussen twee werelden...heb hen nooit echt gevolgd om eerlijk te zijn

Elsje zei

Nee, als je paling eet vindt men slechts PCBs en dioxines. Veel ongezonder...
O ja, ff voor de beeldvorming: ik neem aan dat je met heren professoren ook dames bedoelt? Of hebben jullie daar in het zuiden geen hoogleraressen? :-)

Unknown zei

Niet doen
Die beesten zitten vol cadmium, lood enzo
Ge zout nogal stoned zijn
Bovendien ist bekanst een beschermd diersoort
:p