dinsdag, november 28, 2006

Tanja staat voor paal

Het zijn lange avonden voor al die stoere para’s in het buitenland. Om den moral wat op te krikken wordt af en toe eens een in parabroek en sportbh gehulde diva overgevlogen die dan haar ding kan doen. Iedereen content: onze jongens slaan de handen in elkaar om de diva een warm welkom te bezorgen en de diva in kwestie heeft een publiek dat haar wel op handen zou willen dragen, en dan liefst meteen de slaapzaal in.

Nu wil het toeval dat onze jongens zitten te verkommeren in Libanon, Afghanistan en Litouwen. Reden genoeg voor Minister Flahaut om samen met de hupse string-in-het-veld Tanja Dexters een aantal blitzbezoeken te gaan brengen. La Dexters laat haar nummer nu trouwens al paaldansend op haar publiek los. En dat is nu net de reden van Flahaut om ter elfder ure de arme Tanja toch maar thuis te laten, want het moet ook respectvol voor onze meisjes en de gastlanden zijn. Dhuh. En Cher mocht wel in haar zwarte schoenveter op een 45-millimeter kanon op een Amerikaans vliegdekschip gaan zitten.

Bart Kaël laat weten beschikbaar te zijn om het vrijgekomen gaatje te vullen. “Iedereen weet dat mijn shows bi-zonder gesmaakt worden door het publiek.”

9 opmerkingen:

Anoniem zei

en hoeveel van 'onze jongens' zitten daar eigenlijk?
heb ik ooit eens in de leopoldkazerne uitleg gekregen over belgische militairen in het buitenland (met de VN geloof ik): in dat land zitten er vier, daar nog twee belgen, daar drie...

Anoniem zei

Een string-in-'t-veld ... Fantastische vondst.

Anoniem zei

ja, heb er ook iets van gelezen in de krant vandaag. Misschien hebben ze gewoon schrik dat de meute niet meer zal te houden zijn als ze haar act begint :-)

Anoniem zei

Volgens mij doet Bart Kaël het alleen maar voor die uitschuifbare paal.

Anoniem zei

Amerika staat dan ook niet echt bekend om zijn geweldige diplomatische houding...

Unknown zei

Misschien iets voor Eddy Kwalliebie, maar dan zonder paal, wie weet springt hij nu toch uit zijn vliegmasien (zo spreekt hij het toch uit dacht ik), dan zijn we er vanaf.

Bar zei

:D Zalig geschreven.

Cursief Huigje zei

't schijnt dat La Esterella het ook nog ziet zitten om onze soldaatjes op te peppen!

pierre du coin zei

Viel La Esterala niet onder de niet-conventionele aanvalswapens?