dinsdag, augustus 01, 2006

de laatste rustplaats

De Duitse voelbalclub SV Hamburg wil een speciaal kerkhof openen vlakbij het stadium om die-hard fans een laatste rustplaats te gunnen in de buurt van hun favoriete club.
Ja hallo? Als je de commercialisering van je voetbalclub ten top wil drijven pak het dan grondig aan. Beste voorzitter van SV Hamburg hierbij enkele vrijblijvende edoch lucratieve suggesties:

  • tegen een prijsje kan je boven op je graf een graszode van het voetbalplein laten leggen.
  • Uw doodskist kan door 6 spelers gedragen worden. Dit zal gecombineerd worden met de looptraining van de spelers. U kan dan kiezen voor een duurloop van 30 minuten of een uurtje.
  • Tijdens de thuismatchen zullen de goals vervangen worden door een constructie van doodskisten. Zo kan u nog een laatste keer dicht bij uw helden vertoeven en misschien zit er nog wel een tête-à-tête in.
  • De drie Ivoriaanse spelers van de club kunnen als gospelkoor uw begrafenisplechtigheid opluisteren.
  • U kan een roedel spelersvrouwen inhuren die all dressed in black tijdens uw uitvaartplechtigheid bij de kist komen wenen.
  • Tijdens een thuisdoelpunt zal het stadium daveren onder het kanongeschal. U kan tijdens zo’n kanonsalvo uw restanten mee de lucht laten inschieten boven het stadium. Na klachten van de verzekering is deze optie enkel mogelijk voor de gecremeerden.

Mocht u nog morbide suggesties hebben die geld in laatje kunnen brengen, voel u geroepen om ze met de goegemeente te delen.

3 opmerkingen:

Pierre Vis zei

*ROFL!*

Nog enkele pogingen:
* In plaats van een shirtsponsor kan je - tegen betaling - op de truitjes de namen van de overleden supporters plaatsen..
* Misschien kunnen de kisten ook dienen tijdens de training als 4mans-muurtje? Je zal nog nooit zo dicht bij je idolen hebben gestaan..
* Tijdens de winterstop kan het veld - waarop dan toch niet gespeeld wordt - misschien gebruikt worden als strooiweide voor de assen?

Mijn excuses voor de morbide suggesties; het resultaat van een chronisch slaaptekort..

Unknown zei

Men kan de as van de overledene misschien nog verwerken in het witsel voor de krijtlijnen. Stilligen doen ze zo wie zo.

Lou zei

1 minuut stilte per overledene voor de eerstvolgende wedstrijd, vervolgens worden de doelpunten van de betreffende match opgedragen aan de supporters die zijn heengegaan dmv een mexican wave en het scanderen van de overledene zijn naam.

2 voorwaarden die daaraan zijn verbonden: er mag niet te weinig gescoord worden (wegens anders een overschot aan niet-geëerde doden), maar ook niet te veel of er dient eerst een klein heizeldrama te worden voltrokken.

Ofwel moet in hetzelfde scenario voortaan het aantal goals bepaald worden door het aantal overleden fans, maar wat gaan de Fifa en de gokchinees daar van zeggen?