dinsdag, mei 09, 2006

Is lost al begost?

Miljaar, nu weet ik nog niet of die gevangene in Lost één van the Others is of niet. Ik denk het wel. Gezien hoe hij in beste otheriaanse traditie Jack en Locke uiteenspeelde? Straks klopt hij die nog buitenwesten met zijn cornflakeskommeken.
Mocht u het nog niet geraden hebben: ja, ik ben fan van LOST. Al begin ik mij hier wel lichtjes ongerust te maken dat, nu ze er een derde seizoen gaan aanbreien, de ontknoping een serieuze anti-climax zal zijn. Gaan ze het middenstuk van het vliegtuig ook nog opduikelen of ontdekken ze een gestrande circusboot (vandaar de ijsberen zeg ik u!)?

En daar lig ik dus soms ’s nachts aan te denken hé. En ook aan onderstaande:
Was het de kleine Walt die aan de pc zat te chatten met zijn pa of was het dat Jappannerken?
Is dat verdomde eiland nu werkelijk zo groot dat dat niet eens deftig kan onderzocht worden? En die gast die in de bunker zat en eerst de code indrukte, is die meteen ook het script uitgelopen?
Waarom hebben ze Vanessa Paradis niet gecast voor de rol van Française?
Gaan Sawyer en Kate nog van bil of niet? En zal het zwarte paard toekijken?
Is die mysterieuze zwarte wind nu God de vader? En heeft die dan Sun zwanger gemaakt?
Komen er flashbacks in de flashbacks van de flashbacks?
Gebruikt iemand van jullie de cijferreeks bij lotto-formulieren of pin-codes voor bankkaarten?

Mocht u uw licht laten schijnen hierover, zou ik u eeuwig dankbaar zijn.

6 opmerkingen:

pierre du coin zei

Ik kan niet meer, ik kan niet meer!
Iedere week kruip ik zwaar gefrustreerd naast Pierre Du Coin in bed. Ik ben lost! Lost duurt nu al verdomme zolang en we weten nog niets!!En 't einde is nog niet in zicht...ik word er onnozel van!
Elke keer weer spanning,spanning en spanning, nieuwe verzinsels, ..., maar voor al onze lostbibbers, gekruip onder ons humodekentje en overbeten lippen krijgen we niets terug...ja een pipo met smilleyballon! Hallo! T' is wel 2006 hoor.
Ik zie wel dat Pierre du coin langzamerhand mijn frustraties begint over te nemen.
De eeuwige positivist wordt doorbroken door Lost! Of mischien bereikt het mysterie van het eiland de stadswallen van Aalst?

G.

Anoniem zei

Ik wou dat ik een tv had op mijn kot :(

Anoniem zei

U heeft daar zowaar een punt. Waar is die wereldreiziger die eerst op dat knoppeke aan het duwen was? Is hij misschien de vader van Sun haar kind? En komt daar dan een wereldreizend japannertje uitgefloept? Of is het misschien Hurley en zal Sun dra omwille van een ontplofte baarmoeder de serie verlaten op een zwarte wolk die voortgetrokken wordt door een ijsbeer met een aan elkaar gelaste leesbril op zijn kop? Spannende vragen voor het vervolg.

Anoniem zei

Tjaah,
jammer genoeg zit ik momenteel in Spanje.
Voor wie het niet wist: hier dubben ze ALLES.
Iedere nationaliteit: koreaans, afro-amerikaans, amerikaans. Allemaal spreken ze het Spaans van Madrid. Zelfs nog geen klein accentje. De enige film die ik MET spaanse accenten gezien heb, is Snatch...
Maar soit ik ben aan het uitwijden.
Ik wil dus zeggen:
Uit protest tegen het dubben kijk ik hier geen LOST, en zal ik me in juli een paar dagen opsluiten en het seizoen aan 1 stuk door bekijken. Hierdoor dus ook geen problemen met slapeloosheid.
Bertoli

pierre du coin zei

Hé Berten,
Misschien zie jij wel de orginele versie van LOST. Ik ga niet teveel verklappen maar in de tweede reeks spelen een filmspoel en een schaar een rol.
En da zwart paard was ongetwijfeld een spaanse volbloed...

Anoniem zei

pop over to this web-site o7q50k7o03 louis vuitton replica handbags zeal replica bags reviews replica bags canada replica gucci handbags w1s07z4q78 7a replica bags view website d2a13o2u00 aaa replica bags replica bags from china free shipping